Potrebujete pomoč? Tu smo, da vam pomagamo.

Če niste prepričani, kako izbrati pravilno barvo las, ali pa potrebujete dodatne informacije o izdelkih, potem nas kontaktirajte. Z veseljem vam pomagamo. Za vaspa smo pripravili tudi koristne informacije, katere vam bodo zagotovo pomagale pri nakupu in izbiri 😉

Barvna karta in pomoč pri izbiri barve

Običajno predstavlja največji problem prava izbira barve, ki se bo v popolnosti skladala z vašimi lasmi. Še zlasti je to težko izbirati na osnovi majhne fotografije, ki je priložena pri naših izdelkih. 

Kako izbetere pravo barvo lasnih podaljškov.

1. Vsak izdelek ima barvni izbirnik s pomočjo katerega lahko izberete barvo.

Ko kliknete na šifro barve, se vam pokaže pramen v omenjeni barvi. Sliko lahko povečate in si jo podrobno ogledate. 

2. Pošljite sliko vaših las in pomagali vam bomo pri izbiri

Kako to naredite? Enostavno slikajte vaše lase pri dnevni svetlobi. Pod umetno svetlobo vaš pramen ne bo izkazal ta pravega pigmenta oziroma barve vaših las. Sliko pošljete na naš email naslov: info@lasni-podaljski.net in mi vam bomo v najkrajšem času poslali nasvet. NE POZABITE, najlažje je določiti barvo s pomočjo kvalitetne slike v visoki reoluciji. Najprimernejši so zmoglivejši mobilniki ali fotoaparati, pomembna je dnevna, čim močnejša svetloba.

3. Če svoje naravne lase barvate, nam pošljite šifro barve in proizvajalca. Pošljete lahko tudi majhen, dovolj gost pramen svojih las, tako da je jasno razviden odtenek. Tako bo še najlažje določiti pravo barvo.

 

Dolžina las

Vas zanima kako dolgi bodo vaši lasje skupaj s podaljški?

Pri vsakem izdelku si lahko ogledate dolžino s pomočjo slike (legende). V kolikor te slike ni, pa vam bo v pomoč priložena slika.

Close Menu

dobrodošli

prijavite se & nakupujte!

ALI